Prašome skirti dalį GPM

  Kazlų Rūdos sav. Plutiškių gimnazijai

 Įmonės kodas - 190398964

 

 Nuoširdžiai dėkojame visiems, kurie praeitais ir ankstesniais metais skyrėte Gyventojų pajamų mokesčio dalį mūsų gimnazijai. Jūsų skirtos lėšos buvo panaudotos ugdymo kokybės gerinimui, ugdymosi aplinkų kūrimui bei modernizavimui.

 Gerbiami tėveliai, mokyklos bendruomenės nariai, rėmėjai ar šiaip mieli žmonės, norintys paremti mūsų mylimą gimnaziją,

   Pagal Lietuvos Respublikos Labdaros ir paramos bei Gyventojų pajamų mokesčio įstatymus savo pajamų dalį (1,2 proc.) Jūs galite pervesti Plutiškių gimnazijai nuo 2022-01-01 iki 2022-05-02.

 Vienintelis būdas -  elektroniniu būdu per Elektroninio deklaravimo sistemą (EDS– elektroniniu būdu per VMI Elektroninio deklaravimo sistemą EDS adresu: http://deklaravimas.vmi.lt

Prisijungti prie EDS galima per išorines sistemas, pvz., elektroninę bankininkystę, su elektroniniu parašu ar su VMI priemonėmis. 

Tolimesni žingsniai: spaudžiat Deklaravimas Pildyti formą Pildyti naują formą Prašymas skirti paramą (forma FR0512)

Prisijungę prie sistemos, skiltyje „Deklaravimas“ pasirinkite „Pildyti formą“. Prašymą skirti
paramą rasite „Dažniausiai pildomų formų“ sąraše:

1. Formos pildymo lange spauskite gaublio ikoną:
2. Paspaudus gaublio ikoną, atsidarys pirmasis paramos vedlio langas:
          a) Jei parama už 2021 m. mokestinį laikotarpį nebuvo paskirta pagal ankstesnį prašymą,
norėdami pradėti pildymą, spauskite „Pradėti“.
          b) Jei paramą už 2021 m. jau skyrėte pagal ankstesniais metais pateiktą prašymą, pirmame vedlio lange matysite duomenis apie Jūsų skirtą paramą. Paspaudę „Tęsti“ galėsite koreguoti ar pateikti naujus duomenis.

3. Atsidariusiame gavėjo paieškos lange įrašykite gavėjo pavadinimą ir spauskite „Tęsti“. Kitame lange užpildykite būtiną prašymo informaciją: kokią dalį mokesčio ir iki kokio mokestinio laikotarpio skiriate. Taip pat galite nurodyti ir mokesčio dalies paskirtį. Suvedę duomenis spauskite „Išsaugoti“.

4. Suformavus prašymą, jame matysite pasirinktus paramos gavėjus ir jiems skirtą pajamų mokesčio dalį. Norėdami pateikti prašymą, spauskite „Pateikti“. 

  Dėkojame už rūpestį ir paramą.

                                                               Gimnazijos taryba