,,VIRTUALI SPORTO ŠVENTĖ“

PROGRAMA

I. Nuotolinių sporto šventės varžybų rungtys:

1.      Pritūpimai per 30 s

2.      Atsilenkimai per 30 s

3.      Atsispaudimai per 30 s

4.      Šuoliukai per ant grindų padėtą šepetį 30 s

5.      Šokis

6.      Kūrybinė užduotis

Iki birželio 9 d. 14.00 val.  atsiųsti mokytojai Almai Urbštienei  nufilmuotą vaizdo medžiagą ar jos nuorodą, kaip jūs atliekate rungtis. Galite pasirinkti patys atliekamų užduočių skaičių (vieną, kelias ar visas). Nugalėtojai bus nustatyti kiekvienos rungties tarp: 5-8 kl. berniukų, 5-8 kl. mergaičių, IG-IIIG kl. vaikinų, IG-IIIG kl. merginų. Nugalėtojai bus apdovanoti virtualiais diplomais, kuriuos galės atsispausdinti patys arba rasit juos mokykloje rugsėjo mėnesį.

Siųsti: Messenger Alma Urb arba Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

‼ Būtinai parašykite, ar sutinkate, kad video nuotrauka (akimirka iš atsiųsto įrašo) būtų įkelta į Plutiškių gimnazijos Facebook puslapį.

Rungčių aprašymai:

1. Pritūpimai per 30 s.  Pritūpus abiem rankomis paliesti grindis (jei atliksite lauke - žemę), atsistojus pilnai  ištiesti kojas per kelius.

2. Atsilenkimai per 30 s.  Kojas gali laikyti šeimos narys arba galima užkišti pėdas už lovos, spintos, tvoros ar kito tvirto baldo. Prieš tai įsitikinkite, jog baldai pritvirtinti ir neužvirs ant jūsų!

3. Atsispaudimai 30 s. Vaikinai atsispaudimus daro remdamiesi kojų pirštais bei rankomis, merginos remiasi keliais ir rankomis.

4. Šuoliukai per ant grindų padėtą šepetį 30 s. Paguldyti ant grindų šepetį ir per jį šokinėti į šonus, kaip šokinėjam mokykloj per suoliuką.

5. Šokis. Laisva forma ir stilium atlikti savo sukurtą šokį ar pakartoti iš  „Asmeninės mankštos programai“ pasiūlytų  įrašų.

6. Kūrybinė užduotis. Nufilmuoti, kaip namų sąlygomis galima įdomiai, išradingai, netradiciškai pasigaminti, pritaikyti inventorių sportui. Galima filmuoti kieme, miške,.. Nebijokite fantazuoti!

kamuoliai

 

II. Rungtys, kurios bus atliekamos sporto šventės varžybų metu gimnazijos aikštyne:

1.      Baudų metimas į krepšį

2.      Tritaškių metimas į krepšį

3.      Gyros kėlimas

4.      Lankų sukimas

5.      10x5m bėgimas

6.      Futbolo kamuolio žongliravimas ant kojos

Šventė  vyks birželio 9 d. 10.00 – 12.00 val.

‼ Atvykti galite tik tėvams leidus ir tik savo transportu. Pageidautina turėti savo kamuolį. Tie patys mokiniai gali dalyvauti ir virtualiose varžybose.

 stadionas